Politica de Confidentialitatea datelor personale (GDPR)

POLITICA NOASTRĂ PRIVIND PRELUCRAREA  DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Respectăm confidențialitatea datelor dumneavoastră și ne angajăm să protejam orice informații personale pe care ni le furnizati, într-un mod adecvat.

 

Dacă aveți întrebări cu privire la utilizarea datelor dvs., ne puteți contacta prin email la office@sofinstal.ro

SOF INSTAL PROIECT,precum,sofinstal.ro,nu colectează cu bună știință informații personale de la utilizatorii care au sub 18 ani

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul dvs. sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta în cele ce urmează.

Menționăm faptul că prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului dvs. în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor

-Semnarea contractelor de prestari servicii

-Semnarea contractelor de achizitie
-Alte scopuri: În orice situație, scopul pentru care sunteți rugați să ne furnizați informații este exprimat foarte clar. Nu vom folosi datele dvs. în alte scopuri, care nu au fost specificate în momentul introducerii datelor
 
Prelucrăm datele cu caracter personal furnizate de dvs. în baza consimțământului dvs.
Vă aducem la cunoștință că utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la dvs., cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în Regulament şi să asigure protecţia drepturilor dvs.
Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:
1.Servicii SMTP (comunicare email) - adresa de e-mail; 
2.Servicii newsletter - adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon; 
3.Servicii de facturare - nume, prenume, adresa de e-mail, adresă, carte de identitate; 
4.Servicii de curierat/poștă - nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
5.Servicii de trimite tip SMS - numărul de telefon;
6.Servicii de comentarii - nume, prenume, e-mail;
7.Servicii de contabilitate – nume, prenume,CI(carte de identitate)
8.Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat - ISCIR
9.Informatiile datelor cu caracter personal ale cumparatorului pot fi furnizate si catre Parchetul General,Politie,instante judecatoresti si altor organe abilitate ale statului,in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Colectăm, stocăm și folosim aceste date cu caracter personal doar pentru scopurile menționate în momentul introducerii lor și le păstrăm doar cât timp este necesar realizării acelor scopuri sau pentru alte scopuri legitime aplicabile. Astfel, datele cu caracter personal furnizate de dvs. vor fi prelucrate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu dvs., precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție. În aceste situații, dacă decideți să nu furnizați vreuna dintre datele cerute de noi, este posibil să nu putem procesa datele dvs, caz in care nu vom mai putea transmite informari din partea sofinstal.ro,precum si SC SOF INSTAL PROIECT SRL,sau să nu putem da curs solicitării dvs


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor definitiv.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa office@sofinstal.ro si vom reveni cu informatiile solicitate in maxim 30 zile.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 
Toate preturile contin TVA ANPC Creare Magazin Online