Definitii si Termeni

Folosirea (vizitarea sau interactiunea) acestui site implica acceptarea acestor Termeni si Conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Acest site este intretinut si administrat de catre compania  SC SOF INSTAL PROIECT SRL, sofinstal.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Intregul continut al site-ului www.sofinstal.ro  este proprietatea Furnizorului sau a partenerilor acestuia, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal) .Este intrezis accesarea site-ului sofinstal.ro in scopul copierii continutului de catre dispozitive sau programe automate,sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

Administratorul "sofinstal.ro” isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului "sofinstal.ro" in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

SC SOF INSTAL PROIRCT SRL , proprietarul  site-ului www.sofinstal.ro se angajeaza sa nu transmita datele introduse de catre cumparator(utilizatorii) catre tertii si sa le foloseasca numai in scoul comercializarii cu clientii sai.Furnizorul nu ofera, nu vinde sau nu va furniza datele obtinute prin intermediul acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 Furnizorul isi rezerva dreptul de a trimite ocazional oferte promotionale, pe adresa de e-mail a clientului.

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

SC.SOF INSTAL PROIECT.SRL  nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania SC.SOF INSTAL PROIECT.SRL  isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati de SC.SOF INSTAL PROIECT.SRL   pentru respectiva comanda.
 

IMPORTANT !!!
INAINTE DE A FACE COMANDA ASIGURATI-VA TELEFONIC DE DISPONIBILITATEA PRODUSULUI ! 

Termenul de livrare  al produselor cumparate de pe site-ul www.sofinstal.ro  se incadreaza intre 1 zi si 5 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii in serverele companiei     S.C. SOF INSTAL PROIECT SRL.In conditii speciale. S.C.SOF INSTAL PROIECT S.R.L. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Clientului i se va comunica termenul de livrare si/sau montaj numai dupa ce acesta ia legatura cu un reprezentant  Sof Instal Proiect.

Incheierea contractului are loc in momentul intocmirii facturii fiscale. Conform Art. 10. lit. a consumatorul .

 In termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare,fara penalitati si fara invoacarea unui motiv, in cazul presatarilor de servicii de la incheierea contractului.

Returnarea la cumpararea  produselor se aplica numai produselor livrate prin curier,produsele livrate de catre societarea noastra dicerct la beneficiar si cele ridicate de la sediu nostru nu sunt considerate, comert la distanta, intrucat prezenta fizica simultana a partilor anuleaza conditiile pentru contractul la distanta.

Orice produs returnat, se va  inapoia in ambalajul original cu toate accesoriile si fara nici o urma de deteriorare sau utilizare, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, in cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut( produsul trebuie returnat sigilat).

Produsele se vor inapoia pe cheltuiala consumatorului conform art. 7 alin.(1). Sumele de plata pe care consumatorul le-a varsat ca plata se vor inapoia in termen de maximum 14 de zile conform art. 8 .

Toate produsele vandute prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie. Garantia acordata produselor  difera in functie de marca si tipul produsulului.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului sofinstal.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul sofinstal.ro, va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului sofinstal.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie,impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

  Prin folosirea site-ului " sofinstal.ro ", utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii "sofinstal.ro" sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

 

Toate preturile contin TVA ANPC Creare Magazin Online